Tegnestue

Der er mange faser inden man kan komme i gang med at bygge. Her kan vi selvfølgelig også være behjælpelige, uanset om du selv kommer med skitser som skal godkendes ved myndighederne, og efterfølgende udføres, eller om vi igennem et møde sammen kommer frem til en projektide, som vi kan udarbejde et skitseforslag ud fra.

Skitseforslag:

Her sætter vi os sammen ned og tage en god snak om Jeres ønsker og ideer, og sammen for lavet et godt udgangspunkt, så vi efterfølgende kan lave et skitseforslag til Jer. Ligeledes vil det her, også være muligt at lave et tilbud til Jer, så i kan få et overblik over den økonomiske ramme.

Myndighedstegninger:

Uanset om du kommer med dine egne tegninger eller om vi skal fortsætte med skitseforslaget, kan vi være behjælpelige med at opnå en myndighedsgodkendelse ved din kommune.

Bygningstegninger:

Står du foran et byggeri, hvor du selv skal udføre arbejdet, eller sammen med en håndværker, kan vi hjælpe dig med alle slags tegninger til dit byggeri. Detaljetegninger, fundamentstegninger, snittegninger eller detaljerede plantegninger, alt er muligt.

Udbudsmateriale:

Hvis du ud fra bygningstegningerne ønsker at indhente tilbud i udbud, kan vi udføre udbudsmaterialet for dig, i form af beskrivende tilbudsliste, sammenholdt dine tegninger.

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere