Trænger dit hjem til et nyt tag? Vi er klar til at hjælpe dig

Hvordan sikrer du dit hjem den bedste beskyttelse?

Et solidt og velbygget tag er utroligt vigtigt for ethvert hjem. Ikke blot skal det modstå omskiftelige vejrforhold – fra kraftig blæst til silende regn – det skal også holde i mange år. Hvis du står over for en tagrenovering eller skal have et nyt tag, står Helge Clausen A/S klar til at hjælpe med ekspertise, pålideligt arbejde og en garanti for et flot og langtidsholdbart nyt tag.

Vi udfører tagarbejde, herunder lægning af nyt tag, for både private husejere og erhvervskunder. Fra vores base på Langeland kører vi blandt andet ud til mange opgaver på Tåsinge og i Svendborg, men hvis du har brug for en professionel tagdækker et andet sted på Fyn, så kommer vi naturligvis gerne ud til dig.

Få et holdbart nyt tag med erfarne håndværkere

Hos os kan du forvente enestående håndværk og en imødekommende service, når det kommer til dit nye tag. Vi har mange års erfaring inden for tømrerbranchen og har en dyb forståelse for de materialer, teknikker og værktøjer, der skal til for at sikre, at dit tag holder i mange år.


Uanset om du ønsker udskiftning af tagplader til et nyt eternittag eller tegltag, eller om du vil have renoveret dit nuværende tag med montering af tagpap, så kan vi hjælpe dig. Vi lytter nøje til dine ønsker og behov, så vi kan levere et resultat, der indfrier alle dine forventninger.


Desuden er vi stolte over at være medlemmer af Byggeriets Kvalitetskontrol, Dansk Byggeri og Anmeld Håndværker. Disse medlemskaber betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste standarder inden for tømrerbranchen, og du kan derfor trygt vælge os til at lægge nyt tag hjemme ved dig.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du bedst muligt langtidssikrer dit hjem med et nyt tag, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne og kan give dig en konkurrencedygtig pris på dit arbejde, når vi ved, hvad opgaven indebærer.

Byggeriets Kvalitetskontrol

Vi er certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol.

Anmeld Håndværker

Vi er medlem af Anmeld Håndværker.

Derfor skal du vælge os! 

Finalist for "Årets Håndværker" i 2024 inden for kategorien "Total Entreprenør",

og gentagne gange anerkendt i kategorien "Tømrer" fra 2018 til 2023.

Hos os kan du være sikker på, at dit byggeprojekt er i sikre hænder!

Hør mere - eller få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 20 76 83 68
​eller skriv en mail til clausen5@mail.dk 

Kontaktinformation

Vi besvarer gerne dine spørgsmål eller hvis du ønsker yderligere information.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Adresseinformation

Helge Clausen A/S
​Stoenseve​j 5, Stoense,​ 5953 Tranekær
​CVR: 40602917