Forny din bolig med en tilbygning eller renovering af hus

Vi hjælper med at skabe dit drømmehjem

Som erfaren tømrer ved vi ved Helge Clausen A/S, hvordan vi bringer nyt liv til dit hjem. Med vores evner og forståelse for renoveringsarbejde og tilbygninger kan vi omdanne dit hus og skabe et hjem, der passer til dig og dine behov. Vi sikrer, at renoveringen foregår problemfrit, og at slutresultatet vil være både æstetisk og funktionelt, og vil øge værdien af dit hjem.

Søger du en professionel partner til renovering af hus eller en tilbygning på Tåsinge, Langeland, i Svendborg eller et andet sted på Fyn, så kommer vi gerne ud og hjælper dig. Med vores erfaring og ekspertise leverer vi altid et kvalitetsarbejde, du kan nyde de næste mange år.

Renovering af hus håndteret med ekspertise og omhu

Når det handler om at forvandle dit hjem, står vi klar med vores kompetente tømrerarbejde. Som medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol og Anmeld Håndværker, kan du være sikker på, at hver detalje vil blive håndteret med ekspertise og omhu, når vi hjælper dig med renovering af hus eller en tilbygning.

Vi kan hjælpe dig med at sætte dit hus i stand, så det bliver mere tidssvarende – både i forhold til udtryk og energieffektivitet. Vi kan derfor også formidle kontakten med en indretningsarkitekt, hvis du ønsker professionel rådgivning i forhold til, hvordan man får mest mulige ud af sine kvadratmeter.

Vi ved, at det kan være omfattende at igangsætte en ombygning derhjemme, så vores mål er at sikre, at processen er så enkel og overskuelig som muligt for dig. Vi håndterer alt fra planlægning til udførelse i forbindelse med renovering af hus, så du kan slappe af og se dit drømmehjem blive til.

Kontakt os for en pris på din tilbygning eller husrenovering

Vil du have et tilbud på en totalrenovering af dit hus eller en tilbygning, der giver dig flere kvadratmeter derhjemme? Så kontakt os i dag og få en konkurrencedygtig pris på din opgave.

Byggeriets Kvalitetskontrol

Vi er certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol.

Anmeld Håndværker

Vi er medlem af Anmeld Håndværker.

Derfor skal du vælge os! 

Finalist for "Årets Håndværker" i 2024 inden for kategorien "Total Entreprenør",

og gentagne gange anerkendt i kategorien "Tømrer" fra 2018 til 2023.

Hos os kan du være sikker på, at dit byggeprojekt er i sikre hænder!

Hør mere - eller få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 20 76 83 68
​eller skriv en mail til clausen5@mail.dk 

Kontaktinformation

Vi besvarer gerne dine spørgsmål eller hvis du ønsker yderligere information.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Adresseinformation

Helge Clausen A/S
​Stoenseve​j 5, Stoense,​ 5953 Tranekær
​CVR: 40602917